13 Eylül 2015 Pazar

TAV İnşaat'a en iyi proje ödülü

New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde TAV İnşaat’ın Medine’de yaptığı Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.


Engineering News Record (ENR) tarafından düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi, New York’ta yapıldı. Üçüncü kez düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde, TAV İnşaat'a havalimanı inşaat kategorisinde dünyanın en iyi proje ödülü verildi. TAV İnşaat’ın gerçekleştirildiği Suudi Arabistan’ın ilk havalimanı özelleştirmesi olan Medine projesi, bu kategoride dünyanın en iyisi seçildi. New York’ta düzenlenen törende ödülü TAV İnşaat adına Suudi Arabistan ve Afrika’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kaur aldı.

TAV İnşaat Suudi Arabistan ve Afrika’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Kaur, Türkiye ve yurt dışında gerçekleştirdikleri havalimanı projeleriyle kısa sürede sektörün liderleri arasına girdiklerini söyledi. Türkiye ve Körfez bölgesi başta olmak üzere, kontrat bedeli 17,2 milyar dolara ulaşan proje üstlendiklerini dile getiren Cumhur Kaur, “ENR dergisinin her yıl açıkladığı sıralamada havalimanı inşaatı kategorisinde ilk sırada yer alıyoruz. Kutsal Topraklar’da gerçekleştirdiğimiz ve Suudi Arabistan’ın ilk havalimanı özelleştirmesi olan Medine Havalimanı projesinin bizim için ayrı bir önemi var. Uluslararası ekip çalışması, iş sağlığı ve güvenliği, tasarımsal işlevsellik ve kalite, inovasyon ve sektöre katkı gibi önemli kriterlerde yarışarak bu ödüle ulaştık. 34 farklı milliyetten 5300 çalışanımızla birlikte bunu başardık, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
haberin devamı
http://www.evkolay.net/tav-insaata-en-iyi-proje-odulu-haberdetay/?id=1752

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder