29 Temmuz 2016 Cuma

Ege Yapı'dan Faiz İndirim Kampanyası



Bu çerçevede Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini %0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.


Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı; Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir, Kartal’da ayrıcalıklı yaşamın başladığı projesi Pega Kartal projelerine özel bir kampanya hazırladı.

Ege Yapı, yaşamın başladığı projelerinde her bütçeye uygun kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor. Kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile sadece % 20 peşinat ve banka kredisiz tam 120 ay vade ile projelerden hemen teslim ev veya ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor. Sınırı sayıdaki daire ve ofis için geçerli bu kampanyanın dışında “hiç peşinatsız” 36 ay 0 faiz imkânının yanında, değişken peşinatlarla 60 ay % 0 faiz ile de ev sahibi olma imkânı veriliyor.

EGYO dışındaki projelerin kampanyaya katılmasına sektörde Ege Yapı öncülük etti.

Yatırım amaçlı ev sahibi olacakların da hemen teslim avantajından yararlanacağı projelerde de, daireler hemen kiraya verilip aylık ödemelerinin büyük bir kısmı kira ile karşılanabiliyor. Vade farkının %0,70 olarak belirlendiği kampanya ile Emlak Konut’un genel ekonomi ve gayrimenkul sektörünün canlanması çalışmalarına destek olunması hedefleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder