23 Nisan 2016 Cumartesi

Kartal’da Anadolu Motor Konut Projesi Geliyor



. Kartal’da inşa edilecek AND Pastel adındaki proje, arsa dahil 800 milyon lira yatırım bedeline sahip. Grup şirketlerinden Anadolu Motor’un 45 bin metrekarelik fabrika arazisi üzerinde yükselecek proje, 7 blokta toplam 1.200 konuttan oluşacak. İlk etapta 650’ye yakın konut, ortalama 4 bin 750 lira metrekare fiyatı ile satışa çıkarıldı.


AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Kartal Satılık Daire’lerin hızla gelişen bir bölge olduğunu belirterek, “Bölge, fiyatlarıyla kendini gösteriyor. 800 milyon lira maliyeti olan pahalı bir iş yapıyoruz. Gelir beklentimiz sanıldığı kadar yüksek değil. Benzer projelerle rekabet edebilecek fiyatlarla satışa çıktık” dedi.

İKİNCİ ETAP GELECEK

AND Pastel’in 1972’de üretime başlayan ve 2014 yılında Şekerpınar’a taşınan Anadolu Motor’un fabrika arazisinde hayata geçirildiğini anlatan Usta, “45 dönümlük bu araziyi AND Pastel projesi için değerlendiriyoruz. Yan parselimizde Adel’den 10 dönümlük bir arazi daha satın aldık. Burada da projenin ticari alanlardan oluşan ikinci etabını gerçekleştirmek gibi bir düşüncemiz var. Ancak şu anda planlama aşamasında. Koşullara göre değerlendireceğiz” diye konuştu.

İlk konut projelerinde gayrimenkul sektöründe genel kabul gören sat-yap modeline, yap-yaşat felsefesi ile yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini anlatan Usta, projeyle ilgili şunları söyledi:

“İnsanların ve bölgenin gerçek ihtiyaçlarını analiz etmek amacıyla 9 firma ile 11 farklı araştırma yaparak yola çıktık. Yaptığımız araştırmalar sonucunda, insanların bir taraftan sıcak mahalle yaşamına özlem duyarken diğer taraftan da ihtiyaçlarınının farklılaştığını gördük. AND Pastel’de yeni nesil bir mahalle kurguladık.”

kartal satılık daire ilanları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder