5 Mayıs 2016 Perşembe

Toki Şanlıurfa'da 982 Adet Konut Yapacak



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından 31 Mart 2016 tarihinde saat 15.00 ‘te ihale yapılmış olup, 2. Etap 642 konutun ihalesi de 11 Nisan 2016 saat 14.30’da TOKİ’nin Halkalı merkez binasında düzenlenmiştir. 1. Etap proje yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanacak olup, 2. Etap proje ise yer tesliminden sonra 600 günde tamamlanacaktır.

Her geçen gün birbirinden kapsamlı işlere imza atan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ‘nın ayrıca Ocak ayı içerisinde Şanlıurfa ili Akabe bölgesinde 315 konut projesinin ihalesini de gerçekleştirmiş olduğu öğrenildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuyla ilgili olarak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ‘nın şehirlerimizin tarihi mirasına uygun binalar inşa ederek her şehrin tarih dokusunun korunacağını belirtti. Ayrıca şehirlerimizi doğa ile uyumlu hale getirmenin ve şehirlerdeki tarihi dokuyu korumanın her birimizin görevi olduğunu hatırlattı.
734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilen olan Şanlıurfa Maşuk Toki Evleri ihalesi’ne ait doküman idarenin web sitesinden görüntülenebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder