19 Nisan 2016 Salı

Referans Bahçeşehir 2018 Aralık'ta Teslim Edilecek



Kiptaş A.Ş ve Kiler GYO tarafından 300 milyon TL’lik hasılat beklentisi ile hayata geçirilen proje, Bahçeşehir Satılık Daireler arasında estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bahçeşehir’in merkezinde konumlandırılan proje, yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıkıyor.

İki koru alanı ile çevrili Referans Bahçeşehir’de peyzaj alanları, süs havuzları, fıskiyeler, dinlenme terasları ve okuma bahçesi site sakinlerine huzurlu ve dingin bir hayat sunmak için planlandı.
 

İSMET YILDIRIM; “BAHÇEŞEHİR’DEKİ TÜM YATIRIMLARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ”

KİPTAŞ A.Ş. Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Bahçeşehir uzun zamandır planlı bir şekilde gelişen son derece değerli bir bölge. Bu bölgedeki tüm konut yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Referans Bahçeşehir projesi de bölgedeki planlı projelerimizin önemli bir halkası. 3. köprü, 3. çevreyolu ve havalimanı projesiyle de Bahçeşehir daha da değerlenen bir bölge haline geldi. Bu bölgedeki yatırımlarımızla da Bahçeşehir yakın dönemde son derece gözde bir yerleşim noktası olacak.” dedi.

NAHİT KİLER; “REFERANS MARKAMIZLA BÖLGEYE DEĞER KAZANDIRACAĞIZ”

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler; “Bahçeşehir’in yeni merkezi olacak bir noktada, 25 bin 920 metrekare alan üzerinde, 465 konut ve 34 cadde mağazası inşa ediyoruz. Bu bölge İstanbul’daki gelişimin yönlendiği bir aksta bulunuyor. 3. Havalimanı, 3 Çevreyolu, yeni Metro hattı ve sağlık kampüsü gibi yatırımların merkezindeki bu değerli bölgeye biz de Referans Bahçeşehir projemizle değer katacağız. Her zevke hitap edecek şekilde tasarladığımız 1+1’den, 4+1’e kadar değişen daire seçenekleriyle, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek çarşımızla Bahçeşehir’de sembol niteliğinde bir yaşam alanı sunacağız. Projemiz için şuana kadar bir tanıtım çalışması yapmamış olmamıza rağmen konut alıcılarından ciddi bir talep geldi. Aldığımız yorumlar da bizi gayet memnun etti. Bugün lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Lansman dönemine özel olarak kısa bir süreliğine fiyatlarımızı bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik rakamlarda tutacağız.” dedi.

HER ZEVKE HİTAP EDEN LÜKS DAİRELER
Bahçeşehir Satılık Daireler içinde yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3.700 TL’den başlıyor.  Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 465 konut ve 34 ticari ünitenin yer aldığı projede,  1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1’den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder