12 Mayıs 2015 Salı

İzmir Bornova’da 830 Dairelik Yeni Yaşam Alanı

İZMİR’İN Bornova İlçesi Kazım Dirik Mahallesi'nde inşaatına başlanan 830 dairelik 'Folkart Life Bornova' projesinin tanıtımı basın toplantısıyla yapıldı. 250 milyon TL’lik yatırımın yüzde 72’si yeşil alan olduğunu söyleyen Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’e yaklaşık 900 milyon liralık inşaat yatırımı yaptıklarını ve 5 yılda Türkiye’de enbüyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. İzmir’ e İstanbul’dan daha çok güvendiklerini söyleyen Sancak, 1 yılda 1 Milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.

900 MİLYON’LUK DEV YATIRIM
İzmir'e bugüne kadar toplam 900 milyon TL yatırım yaptıklarına dikkat çeken Mesut Sancak, elbette başka yatırımlarımız da var. folkart gelecek 5 yılda Türkiye’nin en büyük inşaat firması olmak için durmadan çalışacak. Ana hedefimiz budur” dedi.
İstanbul ve İzmir arasında yapımı süren otoyolun tamamlanmasının ardından İzmir'de önemli gelişmelerin yaşanacağını vurgulayan Sancak, " İstanbul artık doldu, İstanbul’dan İzmir’e gelecek insan çok otoyol bitimiyle İzmir tatil bölgeleri taşacak.
Satış Müdürü Elzem Sül projedeki yapıların fiyatlandırmasıyla ilgili bilgiler verdi. Sül, 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konseptlerdeki konutların 189 bin liradan 725 bin liraya kadar değişen fiyatlardan satışa sunulduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder