2 Mayıs 2015 Cumartesi

Asmalı Bahçeli Evler, Bahçeşehir’de Sizleri Bekliyor

Doğru lokasyonlarda doğru projelendirme ile inşa edilen bahçeli evlere olan ilgi yıldan yıla artarken, arsaların bir bir kapanmasından dolayı proje üretmek neredeyse imkânsız bir hal aldı.

Dekar DK ise planlı kentleşmenin İstanbul'daki simgesi olan Bahçeşehir'deki yeni projesi 'Dekar Aşmalı Bahçeler' ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedefliyor. 165 bin metrekarelik alan üzerinde iki kısımdan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler, uygun fiyatları ile bahçeli ev isteyenlerin hayallerini gerçekleştiriyor.
Dekor asmalı bahçeler ve yeşilin en güzeli ile iç içe yaşamak isteyenler projenin ilk kısmı 50 bin metrekare üzerine yapılacak 228 evin satışı başladı.
Dekar DK Yönetim Kurulu Başkam Salih Kuzu, " Bahçeşehir’de şehrin içinde bahçeli ve gerçek bir yaşamı sunuyoruz. Herkese uygun fiyatlar ile 2+1,3+1,4+1,4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçenekleri ile herkesi bahçeli bir ev sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi.
İlk etabın 8 ay sonra teslim edileceği projede, yüzde 5 peşinat ile bahçeli ev sahibi olma imkânı sunuluyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen üçüncü Dekar DK projesi olan Dekar Aşmalı Bahçeler'e, ilginin çok yoğun olduğunu söyleyen Kuzu, projenin ilk etap satışları yüzde 85 bitti. 2.etap satışlarımız sürüyor dedi. Dekar Aşmalı Bahçeler projesi ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Salih Kuzu, "Dekar'ı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var.
Dekar Asmalı Bahçelerde tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında evler yer alıyor. Projede her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. Projelerimizde en büyük ilgiyi 2+1 bahçeli evlerimiz görüyor, her odasından bahçeye çıkılabilecek bir yapı olan bu evler hem oturmak isteyenlere hem de yatırımcı müşterilerimiz için oldukça avantajlı” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder