18 Ocak 2015 Pazar

2015'in Dekorasyonda En Moda Rengi Papaya

Eviniz için ufak değişiklikler yapmayı düşünüyorsanız 2015'in trend renklerinden papaya tam size göre

Kavuniçi rengi olarak da adlandırabileceğimiz papaya, yeni yılın trend renklerinden. Canlı esintisiyle size yaz günlerini hatırlatacak papayayı dekorasyonunuza yansıtıp, canlı ve enerjik bir hava yakalayabilirsiniz.
Papaya'nın ana vatanının Güney Meksika ve Orta Amerika olduğu sanılmaktadır. Ona "kavun ağacı" meyvesine de, kavun ağacı yemişi denmektedir. Eğer evinizde canlı renkleri kullanmaktan çekinmiyorsanız ya da artık kullanmanın sırası geldiğini düşünüyorsanız, papaya ile evinizde ufak dokunuşlara yer verebilirsiniz. Kış günleri bildiğimiz üzere puslu geçer, evimizde yapacağımız bu tarz ufak değişikliklerle yaşam alanlarımıza biraz aydınlık katabiliriz. Yeni yılın trend renklerinden biri olan papayayı nerelerde kullanabiliriz?
Badana- boya yapmayı düşünüyorsanız, geniş olan odalarınızda şeftali tonlarını ve papayı tercih edebilirsiniz. Eğer odalarınızın metrekaresi düşükse, Krem rengi, vanilya ya da benzer açık tonlarda boyayacağınız odanızın bir duvarını bu trend renkle şenlendirebilirsiniz.
Ev tekstili konusunda seçeneğiniz oldukça bol. Odanızın perdelerini papaya rengi tercih edebilirsiniz.
haberin devamı
http://www.evkolay.net/2015in-dekorasyonda-en-moda-rengi-papaya-haberdetay/?id=1628

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder