19 Ocak 2014 Pazar

En çok hangi ilçelerden daire satışı yapılıyor?



Günümüzde en çok öne çıkan sektörlerden biri İnşaat ve Emlak sektörüdür. Çünkü artan gelir durumu yeni ihtiyaçları ortaya çıkartmaktadır. İnsanlar daha lüks dairelerde oturmaya başlıyor ve lüks alışveriş merkezlerinde alışveriş yapmaya başlıyor. Bu nedenle yeni daireler yapmak ve yeni iş merkezleri yapmak en gözde gelir kaynaklarından biri.
Özellikle konut kredilerinin de uygun olması nedeniyle insanlar günümüzde daha fazla satılık daire alabilmekteler. Örneğin İstanbul'da konut projelerine baktığınızda her ay yeni bir konut projesi yapılmaya başlıyor. Tabiki konut projelerinde genelde lüks satılık daireler bulunmakta. Ancak herkes bu kadar maddi güce sahip olmadığı için bu konut projelerini değerlendirememekteler.

Bu durumda da devreye Sahibinden satılık daireler giriyor tabiki. Maddi gücü daha az olan kişiler sıfır satılık daire almak yerine, internetteki sahibinden satılık daireleri inceleyerek kendilerine uygun bir daire seçmeyi tercih ediyorlar. Örneğin İstanbul'da satılık daire almak istiyorsanız ve maddi gücünüz biraz zayıfsa evkolay.net  sayfasına girip, kullanıcıların eklediği daire ilanlarını inceleyerek kendinize en uygun daireyi satın alabiliyorsunuz. İstanbul'da en çok daire bulabileceğiniz ilçeler Beylikdüzü satılık daire, Maltepe Satılık Daire, Ümraniye Satılık daire, Kadıköy ve Ataşehir'dir. Umarım kendinize uygun ve çok beğeneceğiniz güzel bir satılık daire bulursunuz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder