26 Haziran 2015 Cuma

Avrupa Konutları Kale Projesi Yatırımcılar İçin Büyük Fırsat


Avrupa Konutları sektörde ara vermeden büyük bir hızla sürdürdükleri projelerine bir yenisi daha olan Avrupa Konutları Kale projesi Topkapı lokasyonlu olup E-5 üzerinde eski Kale arazisi alanında büyük bir hızla yükseliyor. Artaş İnşaat tarafından inşaa edilen projede bloklar görünmeye başladı. Yatırımcılarının ve konut sahiplerinin büyük bir heyecanla bitmesini beklediği proje gün geçtikçe olması gereken şık ve ihtişamlı halini alıyor.

Lanse edildiği günden itibaren konut alıcıları tarafından yoğun ilgi gören Avrupa Konutları Kale’de daireler hızla sahiplerini bulurken, 641.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışlar büyük bir hızla devam ediyor.
Avrupa Konutları markasının güvencesi ve proje konumu itibariyle yatırımcıların da ilgisini çeken Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un eşsiz bölgelerinden Topkapı’da, deniz manzarasına hakim bir noktada bulunuyor.
 Avrupa Konutları Kale E-5 Otobanı’nın bitişiğinde konumlandırılıyor. 37 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan Resim İstanbul Orman'da  599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis bulunuyor. Topkapı'nın yenilenen yüzünde Fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve açık spor alanları ile konutlara ait 1.350 araçlık kapalı otoparka sahip projede ayrıca  30 adet cadde üzeri mağaza da bulunuyor.
Topkapı bölgesinde e-5 üzerinde eski Kale arazisi üzerinde yükselmeye başlayan Avrupa Konutları Kale konut projesinde Farklı tasarımla , 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.
Her zevke hitap edecek şekilde planlanan daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. Dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.
haberin devamı
http://www.evkolay.net/avrupa-konutlari-kale-projesi-yatirimcilar-icin-buyuk-firsat-haberdetay/?id=1714

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder