1 Nisan 2015 Çarşamba

Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla

Evvel İstanbul Projesi kapsamında son 2 hafta içerisinde Evvel İstanbul Satış Ofisi 1.000 kişi ağırladı. Değişik konseptler ile misafirlerine sunum yapan Evvel İstanbul Nisan ayına kadar devam edecek.

Başakşehir’de yapılan projenin sloganı olarak; Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganı kullanıldı. Konsept daireleri görmeye gelenlere salep, macun ve kestane ile hazırlanmış konseptler ile sunum yapılıyor. Proje kapsamında 678 adet konut ve 10 adet ticari ünite var. Konutlar Dekor’s ile sunuluyor. Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı İntaya & EYG & İntes iş ortaklığı ile oluşturulan projenin açılışı 2 hafta önce gerçekleşti ve Dekor’s firması ile hayat buldu.
Başakşehir Satılık Daire için yapılan projede Cumartesi ve Pazar günleri toplamda 1.000 kişi geldi ve misafirlere sunum Osmanlı kıyafetleri ile yapılırken; popcorn, şerbet, sucuk ekmek, kestane, salep ve macun gibi geleneksel tatlar ikram edildi.
Proje Başakşehir’de ulaşım, sağlık ve eğitim imkanlarına yakın oluşu ile dikkat çekiyor. Şehir Parkı ve Meydanı’na komşu olan Sağlık Kent’e 1 km uzaklıkta yer alan proje, 3. Köprü, 3. Havalimanı gibi yapılara da ev sahipliği yapmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder