31 Ekim 2015 Cumartesi

Nef'e Stevie Awards’da 2 Ödül



Nef, dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards’da iki ödül kazandı.

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyon çalışmalarıyla fark yaratan Nef, pazarda dinamikleri değiştirirken, getirdiği yeniliklerle uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Sadece bu yılın ilk 10 ayında her biri birbirinden prestijli 13 uluslararası ödülün sahibi olan şirket, son olarak da Stevie Awards kapsamında en iyi gayrimenkul “Website” ve “Company & Organization” kategorilerinde ödül kazanan isim oldu. Dünyada kabul görmüş başarılı kuruluşları ve yöneticileri ödüllendiren Stevie Awards ödülleri, 23 Ekim Cuma gecesi Kanada, Toronto’daki Ritz-Carlton Hotel’de gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu.
İNOVASYON TAKDİR EDİLİYOR
Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler, tasarım odaklı yaklaşımı ve inovasyonlarıyla dünyanın ilgisini çeken Nef, takdir edilmeye devam ediyor. Bu yılın başından beri, Manhattan’da yükselecek yeni projesi Nef New York ile Fransa’dan gayrimenkulün Oscar’ı sayılan ‘’Dünyanın En İyi Projesi’’ ödülünü, İtalya’dan ‘’En İyi Konut Projesi’’ ödülünü, Amerika'dan ''Altın Mükemmeliyet’’ ödülünü, İngiltere’nin en prestijli ödülleri olarak gösterilen Best Bussiness Awards’dan “En İyi İnovasyon” ödüllerini alan Nef, son olarak da Stevie Awards’da Website ve Company & Organization kategorilerinde Stevie Awards’ı kazandı.
“FİKİR VE PROJE İHRAÇ EDİYORUZ”
Türkiye’de yetişen ve gelişen, aynı zamanda gayrimenkul sektöründe bir ilk olan tasarım ve konsept anlayışının, dünya arenasının en büyükleri tarafından ödüllere layık görülmesinin Türkiye ve Nef için gurur verici olduğunu söyleyen Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, “Global arenada know-how, fikir ve proje ihraç eden bir markaya dönüşmüş olmak da ayrı bir gurur kaynağımız oldu” dedi. Timur şöyle devam etti: “İnovatif bir bakış açısıyla proje geliştirmeye öncelik veriyoruz. Hedefimiz, pazarın büyümesine katkı sağlarken, oyunun kurallarını yeniden tanımlamak... Önümüzdeki 10 yıl içinde dünyadaki ilk uluslararası gayrimenkul markası olmayı amaçlıyoruz.”
Haberin devamı
http://www.evkolay.net/nefe-en-iyi-gayrimenkul-kategorisinde-2-odul-haberdetay/?id=1789

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder