24 Mart 2015 Salı

NEF İstanbul Projeleri tanıtıldı

Dünyanın en ön sırada yer alan gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te NEF rüzgarı esti. NEF New York gayrimenkul projesini MIPIM 2015 fuarında tanıttı. NEF New York adını verdiği projesini 51 yöneticiye tanıttı. 51 yöneticiden hepsinin beğenmiş olduğu NEF projesi Archıtectural Review Dergisi’nin yapmış olduğu Geleceğin Projesi yarışmasında 1. Olarak En İyi Proje olarak seçildi.

NEF Penthouse Projesi
NEF bu tanıtımın ardından New York projesini Millet’e detaylı olarak anlattı. NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, verdiği röportajda 210 Milyon Dolar kadar bir yatırım yapıldığını ve projede 1+1, 2+1 ve 3+1 satılık dairelerin yanı sıra penthouse dairelerin de olacağı dile getirdi. Penthouse yani; çatı katı olarak ifade edilen bu daireler ile Manhatta yer alan binalar arasında en büyük binayı yapacaklarını da söyledi. Projenin 60 katlı olacağını ve değişik bir tasarıma sahip olmakla birlikte bu bölgede yer alan daireler gibi; 20 ile 90.000 Dolar arasında bir satış fiyatı olacaklarını söyledi.
NEF Topkapı Projesi
New York projesini 2015 yılının sonlarına doğru başlatacak olan NEF 2 yıl süren bu süre zarfında Viyana ve Londra’da da gayrimenkul projelerinin olacağını söyledi. Ayrıca İstanbul projelerinin de olduğunu dile getiren Selçuk Çelik, 4 projenin Topkapı 1 projenin ise Sütlüce’de olacağını anlattı. NEF İstanbul projelerine Nisan ayında başlayacak ve proje kapsamında 4 bina dikilecek. Projenin %90 oranı konuttan oluşurken; %10 oranı mağazalardan meydana gelecek. NEF Topkapı Projesi için 500 Milyon Dolar yatırım yapılacağını bildirirken ünlü mimarlık ofisi Perkins & VVill’inde projede yer alacağını bildirdi.
NEF Ataköy Projesini Dolar Etkiledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder